0

bijenkorf 150Als er één winkel is waar je echt het feestgevoel krijgt tijdens de feestdagen is het wel de Bijenkorf. De binnenkant van het luxe warenhuis is van top tot teen versiert, maar ook de buitenkant van de panden wordt niet overgeslagen.

Al zes jaar op rij organiseert Amsterdam samen met de Bijenkorf het lichtfestival ‘Turn on the Lights’, dat ieder jaar meer bezoekers trekt. Tijdens het event wordt het gehele winkelpand van led-lichtjes voorzien, die tegelijk worden ontstoken. Dit jaar zullen de filialen van Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Maastricht voor het eerst meedoen, waardoor er in totaal 600,000 lichtjes zullen aanspringen op hetzelfde moment.

Op 20 november zal het grote lichtfestival gehouden worden, waar naast het ontsteken van de lampjes ook optredens zullen zijn van internationale acts. Zo is in Amsterdam het Spaanse gezelschap La Fura Dels Baus te zien en zal de burgemeester van Amsterdam het evenement openen.

Als je op de dag van ‘Turn on the Lights’ al plannen had en je er niet bij kan zijn, kun je alsnog dit lichtspektakel bewonderen. Via de livestream op de Bijenkorf.nl kun je alles volgen wat er allemaal gebeurt op de Dam van Amsterdam.

  • bijenkorf

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties