0

safasquareHet leven is kort en daarom zou je er alles uit moeten halen wat erin zit. Droom jij om iets te doen, bijvoorbeeld een berg te beklimmen of een bezoekje te brengen aan Paris Fashion Week, dan wordt het tijd dat je alles op alles zet om dit te bereiken. Inspiratie nodig? Vodafone Firsts is in het leven geroepen om power to you te vieren: het platform staat vol eerste keren, hoe klein of groot die ook zijn!

(advertorial)

Neem bijvoorbeeld Safa Liron. Net als veel YouTube sterren begon zij in haar eigen slaapkamer met het maken van filmpjes om die online te delen en mét succes! Haar covers van liedjes werden massaal bekeken. Alle likes, shares en reacties werkten natuurlijk mega motiverend waardoor ze stiekem begon te dromen over ‘ontdekt’ te worden.

Met behulp van Vodafone Firsts kreeg ze de kans van haar leven: in Sugarfactory gaf ze laatst haar eerste concert. Het optreden werden bezocht door online fans uit binnen en buitenland en Willem de Bruin (Willy) van The Opposites, inmiddels haar mentor, was reuze enthousiast: “Geloof ons, Nederland is een nieuwe popster rijker!” Oftewel: #powertosafa!

Bekijk meer Vodafone Firsts video’s hier!

www.youtube.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties