0

Talkies3 avaBen jij gek op health tips, kledingtips, mood tips en mode-, beauty, travel, en lifestyle musthaves? Dan is dit tijdschrift vast iets voor jou!

Talkies heeft in de nieuwe editie vooral aandacht besteed aan de afgelopen én de aankomende sportevents. Zo hebben we net de Olympische Winterspelen achter de rug en is het WK voetbal alweer in aantocht. Daarom zijn er veel tips te leven voor een happy & healthy leven.

Yolanthe Sneijder-Cabau siert de cover als voetbalvrouw, actrice, presentatrice en founder van Free a Girl. Wil je een kijkje in haar leven? Dan zit je goed bij Talkies! Yolanthe licht namelijk een tipje van de sluier op over haar leven. De dood van haar vader komt bijvoorbeeld aan bod en ook vertelt ze over haar realityprogramma dat deze maand op SBS6 begint.

Natuurlijk zijn er weer meerdere interviews gehouden. Zo komen ook Fatima Moreiro de Melo, Mark Tuitert en Gerard Butler aan het woord. Meer geïnteresseerd in mode? Fred van Leer geeft je de nodige shopinspiratie en Marc Lubach laat je zien hoe je een goede look maakt voor het WK in Brazilië. Daarnaast is Liza Sips vastgelegd in een prachtige en comfortabele items.

Ben jij al benieuwd? Ren dan nu naar de winkel voor een exemplaar van dit leuke magazine.

  • Talkies3
  • Talkies5
  • Talkies4
  • Talkies2
  • Talkies1
  • Talkies

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties