0

karlie kloss 150We willen allemaal wel zo’n lichaam als een topmodel. Deze dames hebben een killer body waar wij u tegen zeggen en beschikken over de nodige abs en spiermassa’s. Karlie Kloss is een van de weinige uitverkoren Victoria’s Secret Angels en weet dan ook genoeg over sport en een gezonde lifestyle.

In een exclusief interview met Style.com verklapt Karlie een aantal van haar work-out en voedingstips die ons de nodige inspiratie geven. Lees snel mee!

1. Make-up loos naar de gym
Ik ben volledig voor make-up loos naar de gym gaan. Het is soms moeilijk, vooral in New York waar de sportschool een sociale gebeurtenis op zich kan zijn, maar het is belangrijk wanneer je gaat zweten om je huid fris en schoon te houden. Ik was mijn huid voor en na een training.

2. Beweeg veel in je dagelijkse leven
Ik probeer consequent vier tot vijf dagen per week te sporten. Ik ben constant in beweging met reizen en werken, dus mijn routine varieert van week tot week. Ik denk dat het belangrijkste deel van sporten en gezond leven te maken heeft met veel beweging in je dagelijkse leven. Rondlopen in de stad, op je fiets naar de winkel in plaats van met de auto en gewoon de trap nemen in plaats van de lift.

3. Eet voor het sporten een lichte maaltijd
Ik eet altijd een licht ontbijt voor het sporten, meestal een groen sapje en een Griekse yoghurt. Er is niets ergers dan het eten van iets zwaars, en dan tijdens je work-out last hebben van je buik of je ziek voelen. Wel vind ik het fijn om na mijn work-out een stevig ontbijt te nuttigen. Dit zorgt ervoor dat ik me sterk en energiek voel. Mijn all time favoriete ontbijt is een scrambled egg met avocado, hete saus en een glas versgeperst sap.

4. Juicing
Het is zo belangrijk, vooral tijdens een work-out en tijdens beweging, om je lichaam brandstof te geven en gezond te eten. Daarom maak ik vaak supergezonde juices met een mix van appel, citroen, komkommer, boerenkool, gember en cayennepeper. Het is fris en zit vol met voedingsstoffen.

5. Sit-ups
Mijn favoriete truc voor die perfecte buikspieren zijn goede ouderwetse sit-ups. Het is iets waar je geen fitnessapparaten of trainer voor nodig hebt en je kunt het op elk moment van de dag doen. Ik gooi ook altijd wat enkelgewichten in mijn koffer en doe een paar sets om de benen en billen te liften als ik geen tijd heb om een volledige work-out te doen.

  • karlie kloss 500 2

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties