0

HM club lidHet internet afstruinen naar codes voor korting of gratis verzenden omdat je weer teveel items in het digitale winkelwagentje van H&M hebt gesleept? We zijn er allemaal schuldig aan, maar H&M komt nu met een club waar we direct lid van willen worden.

H&M Club is een digitale klantenkaart in de H&M app waarbij je voor elke euro die je uitgeeft een punt spaart. Die punten kun je inwisselen voor aanbiedingen die wekelijks veranderen. Op 31 maart wordt de fashion club gelanceert en met een simpel smsje kun je al lid worden. Maar je kunt niet alleen je gespaarde punten inleveren voor kortingen. Ook heb je als H&M club lid toegang tot designerevents in New York of Parijs, kun je een rondleiding krijgen in productielanden of aanwezig zijn bij fotoshoots voor H&M campagnes van topmodellen op tropische locaties. Hoe cool is dat?

Sportfans kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een persoonlijke clinic van Thomas Berdych in Zweden, maar ook aan degene die zich interesseren in bijvoorbeeld het designproces van de kleding is er gedacht. Vanaf 31 maart kunnen leden sparen voor een reis voor twee personen naar Stockholm inclusief een rondleiding door alle designafdelingen van H&M’s hoofdkantoor!

Aanmelden kan door een gratis smsje te sturen naar 7777. Instaleer van te voren wel even de H&M app op je smartphone. Als welkomscadeautje krijg je meteen 50 punten!

  • _AG12427

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: www.hm.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties