0

cara 150De celebs hebben kasten vol met allerlei verschillende designer items die zij zelf hebben gekocht of opgestuurd hebben gekregen. De meeste items worden slechts één keer gedragen of zelfs nooit, om daarna weer te verdwijnen in de walk-in-closet. Daarom veilen de sterren hun spulletjes regelmatig voor het goede doel.

Binnenkort zal Cara

Delevingne een Mulberry tas met camouflage print veilen voor het goede doel via de webshop Vestiaire Collective. Naast het model zullen ook nog vijftig andere celebs hun designer items wegdoen om een steentje bij te dragen, waaronder Kim Kardashian en Courtney Love.

De opbrengst van de spullen zullen naar goede doelen als UNICEF, Dream Foundation en Starlight gaan. De celebs doneren items van merken als Alexander Wang, Balenciaga, Mulberry, Givenchy en Chanel, waarvan het bieden begint bij 0 dollar.

De veiling vindt op 6 november plaats en de sterren hopen veel geld op te halen met hun designer goodies. Zorg dat jij morgen klaar zit om de nieuwe eigenaar van Cara Delevingne’s tas te worden!

  • cara

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties