0

Sex and the City / neutrale Bilder / Sex and the CitySex and the City was een paar jaar geleden nog dé serie voor fashionista’s. Het leven van Carrie Bradshaw, met alle ups en downs, is hilarisch om naar te kijken én we pikken er nog wat modetips en -trics uit op ook.

De afgelopen tijd worden we alleen overspoeld met nieuwe modeseries (denk aan Gossip Girl, Pretty Little Liars en The Carrie Diaries) waardoor SATC een beetje in de vergetelheid is geraakt. Hartstikke zonde, want het is fantastisch en het wordt ook niet voor niets nog steeds op de televisie uitgezonden!

De serie speelt zich af in het drukke Manhattan in New York en gaat over Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) en haar drie vriendinnen. Zij maken een heleboel dingen mee op het gebied van seks en relaties en zien er uit als ware fashionista’s.

Wij beloven je dat je geen spijt zult hebben als je SATC een kans geeft. Sterker nog: we weten zeker dat je je niet meer los kunt rukken van de televisie! Je kunt de serie elke dag bekijken op RTL8 na de film die ze uitzenden (dus zo rond 22:00 -22:30).

  • Sex and the City / neutrale Bilder / Sex and the City

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties