0

winonah de jong modemusthaves.com jumpsuit 640Wij fashionista’s hebben een zwak voor Winonah de Jong: deze dame heeft een stijl om u tegen te zeggen en daarom kijken we altijd met liefde naar haar photo diary bij ons op zondag. Ook voor ModeMusthaves.com hebben we een warm plekje in ons hart dankzij hun affordable musthaves. Wat krijg je als die twee modegiganten een samenwerking aangaan? Nou, iets géweldig hebberigmakends!

(advertorial)

ModeMusthaves.com en it-girl Winonah de Jong sloten de handen ineen en maakten samen een item wat iedere modeliefhebber wel in haar garderobe moet hebben: een jumpsuit. Het ontwerp heeft een knoopsluiting en twee borstzakjes op de voorzijde en een elastische band rondom de middel. Aan de binnenkant van de jumpsuit staat de handtekening van Winonah.

Wat de samenwerking al helemaal te cool maakt is dat Winonah en ModeMusthaves.com ervoor hebben gekozen de gehele opbrengst te doneren aan SOS Kinderdorpen! SOS Kinderdorpen zet zich in voor een liefdevol thuis voor ieder kind en dat ieder kind moet kunnen opgroeien in een familie waar het wordt omringd met liefde, respect en veiligheid.

De jumpuit is verkrijgbaar in army en in denim. Combineer ‘m met een it-bag en high heels voor een stylish & sophisticated look of draag ‘m met een beanie op je hoofd en sneakertjes aan. Wil je de jumpsuit een nonchalante touch geven? Rol dan de broekspijpen op!

Be classy én steun het goede doel door de jumpsuit hier te bestellen bij ModeMusthaves.com!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties