0

ralph lauren shopping night batavia stad 640Van de mooiste modemerken shoppen met korting worden wij natuurlijk allemaal blij. Eén van de plekken waarvoor je hier terecht kunt, ook als het geen sale is, is Batavia Stad Fashion Outlet. Deze shopping spot wordt nog leuker dankzij de compleet vernieuwde Ralph Lauren winkel!

(advertorial)

De opening van de Ralph Lauren outlet in Batavia Stad gaat natuurlijk niet ongemerkt voorbij. Jij kunt VIP tickets voor het Private shopping event van Ralph Lauren winnen dat op donderdagavond 30 juli van 18.00 uur tot 20.30 uur plaatsvindt in Batavia Stad Fashion Outlet.

Wat jij krijgt als je de winnaar bent? Naast dat je als eerste de nieuwe winkel mag zien, wordt je volledig in de watten gelegd: bovenop de kortingen van de outlet zelf krijg je nog eens 20 procent extra discount op het hele assortiment.

Het shoppen gebeurt onder het genot van champagne en heerlijke hapjes, een DJ verzorgt fijne muziek, er is een photo wall waar je met modellen op de foto kan gaan én aan het eind van de avond krijg prachtige custom made bouquet mee!

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

  • ralph lauren shopping night batavia stad 500

(Beeld: www.ralphlauren.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties