0

glamour day night 150Het nieuwe modeseizoen is begonnen en dat trapt Glamour ieder halfjaar traditiegetrouw af met National Glamour Day & Night. Op 29 maart is het zover en kunnen we weer shoppen met minimaal 20 procent korting bij bij onder andere H&M, River Island, Mango, Asos.com en Invito. In totaal doen er 49 merken en meer dan 3000 winkels en webshops mee!

(advertorial)

Alsof dat al niet leuk genoeg is, strooit Glamour ook nog eens in de rondte met waardebonnen ter waarde van 100 euro die besteedt kunnen worden bij de deelnemende winkels en webshops. Hoe je hierop kans maakt? Neem daarvoor nu snel even een kijkje op de Facebookpagina van Glamour!

Val je niet in de prijzen? Dan heb je ook nog genoeg redenen om te gaan shoppen aanstaande zaterdag (20 procent korting of meer!). Neem wel even het aprilnummer van Glamour mee (nu in de winkels) om de korting te krijgen bij jouw favoriete merken. De dag sluit je gezellig af met een diner in de geselecteerde restaurants waar ook met korting gegeten kan worden of je een extraatje krijgt.

Happy shopping!

glamour 500

www.glamour.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties