0

aveda advertorial 150Zo nu en dan moeten wij vrouwen onszelf even lekker in de watten leggen en hoe kan dat nou beter dan een heerlijke massage voor jezelf te boeken? ILFN’s founder & director Annic werd uitgenodigd door Lifestyle Salon Almere voor een Stress-FixTM body massage van 90 minuten en greep dat natuurlijk maar wat graag met beide handen aan.

(advertorial)

En daar heeft ze absoluut geen spijt van gekregen! Na ontvangst bij de luxe Lifestyle Salon Almere vond er eerst een intake plaats aan de hand van een Ayurvedische vragenlijst. Daarna kon de massage beginnen. Tijdens deze Aveda Stress-FixTM body massage wordt er gewerkt met de zogenaamde Stress-FixTM aromaology. Dit zijn geuren waarvan klinisch bewezen is dat ze stressgevoelens verminderen. Denk bijvoorbeeld aan lavendel, lavandin, vetiver, muskaat-salie en frankincense (wierook). De massage van 90 minuten is een combinatie van deep tissue en ontspanning.

Annic over massage: “Vanaf het moment dat ik bij Lifestyle Salon Almere binnen kwam lopen, ben ik in de watten gelegd. Alles wordt met heel veel zorg en liefde gedaan en er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen! Eerst kreeg ik de Ayurvedische vragenlijst om te kijken wat voor ‘Dosha’ (type) ik ben, na het vaststellen van mijn Dosha kreeg ik een advies mee over bijvoorbeeld voeding én wat je sterke en zwakke punten zijn.”

“Zonder te overdrijven was de massage één van de lekkerste massages sinds tijden. Kleine tip, vraag naar Jeannette, ze is geweldig. Ik was totaal ontspannen en de 1,5 uur vloog voorbij! Na de behandeling heb ik ook nog even m’n haar laten wassen en föhnen. Je krijgt altijd een hoofdmassage en je handen worden ook heerlijk gemasseerd. Echt een aanrader dus!”, aldus Annic.

Ben jij ook toe aan zo’n heerlijke treatment? Doe dan mee met de Aveda winactie om kans te maken op één van de 10 pakketten vol met Aveda’s Stress-FixTM producten ter waarde van € 140! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier in te vullen. Good luck!

  • foto 1 aveda
  • foto 4 aveda
  • foto 2 aveda
  • foto 3 aveda
  • ILFN_640x640
    Annic met links Jeannette één van de Beauty Therapists en rechts Samantha, één van de stylistes van Lifestyle Salon Almere

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties