0

ANNIC BoekHet kan je niet ontgaan zijn: ILFN’s founder & director Annic van Wonderen zal binnenkort twee masterclasses ondernemen geven en als je daarheen gaat, krijg je ook nog eens het boek wat zij over ondernemen schreef. De afgelopen weken kon je kaartjes kopen, maar de laatste tickets zijn inmiddels de digitale toonbank over gegaan.

Baal jij als een stekker dat je hierdoor niet bij de Masterclass Ondernemen kan zijn en het boek cadeau krijgt? Dan hebben we goed nieuws, want er is nog een mogelijkheid waardoor je dit event niet hoeft te missen! Als jij je nu inschrijft op de nieuwsbrief van Annic’s eigen site, die binnenkort gelanceerd wordt, maak je nog kans op twee tickets voor de Masterclass + natuurlijk het boek! Normaal kost de Masterclass Ondernemen €150, maar dit keer was de prijs €14,95 én krijg je dus ook nog eens het nieuwe boek van Annic cadeau dat op 8 december gelanceerd wordt!

Maar dat is niet het enige. Annic geeft namelijk ook twee kaartjes weg voor de lancering van haar boek op 8 december in Amsterdam als jij je nu inschrijft op haar nieuwsbrief. Het belooft een groots feest te worden met allemaal leuke gasten, waaronder BN’ers, en heerlijke hapjes en drankjes op een toplocatie dus dus dit is ook een event om niet te missen!

Dus waar wacht je op? Schrijf je hieronder in en laat onder dit artikel weten of je er 8 (met de boeklancering) of 14 (tijdens de Masterclass) december erbij wil zijn!

Schrijf je hieronder in:


  • annic masterclass kaartjes winnen

www.annicvw.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties