0

Citymall Almere WE, ZARAIk ben helemaal fan van shoppingmalls, maar vooral van Citymall Almere. Dit grote winkelcentrum ligt, uiteraard, in Almere en je vindt er alle grote winkelketens die je je maar kan wensen. Denk bijvoorbeeld aan Mango, ZARA, H&M, Primark en nog veeeeel meer!

Wat Citymall Almere helemaal leuk maakt, vind ik de combinatie van die grote winkelketens met kleinere winkels. Zo vind je er een boel winkels waar je originele cadeautjes kan scoren én (dit vind ik heel leuk) de enige Rivièra Maison outlet van Nederland! Bovendien is het shoppingwalhalla vanuit de Randstad hartstikke goed te bereiken en ligt het lekker centraal. Ik ben er altijd zó met mijn autootje, maar ook de trein stopt er naast de deur.

Na een lange shopdag vind ik het heerlijk om op een terras te ploffen en bij Citymall Almere hoef je het winkelcentrum daar niet eens voor uit. Middenin vind je namelijk het restaurantplein Belfort, waar zich verschillende restaurants en barretjes met grote terrassen (en veel zon) bevinden! Perfect om even bij te komen van het winkelen.

Weet je wat helemaal leuk is? Je maakt nu kans op € 250,- shoptegoed, vrij te besteden bij alle winkels in Citymall Almere samen met een vriendin. Echt? Ja, echt! En het leuke is dat ik, Annic van Wonderen, met je mee ga om styling advies te geven. Hoe je kans kunt maken? Like de foto op mijn Instagram account over deze winactie, tag een vriendin met wie je wil shoppen onder die foto en volg het Instagram account van @citymall_almere. Succes dames!

x Annic

  • Citymall Almere WE, ZARA
    Rechts de ZARA en links de WE in Citymall Almere.
  • Citymall Almere Mango
    De Mango in Citymall Almere.
  • Drukte beeld Belfort
    Het gezellige restaurantplein Belfort.

www.citymall-almere.nl

(Tekst: Annic van Wonderen)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties