0

Schermafbeelding 2014-09-05 om 13.29.51Een paar weekjes terug kon je al kennis maken met #ProjectWarehouse van Ralph Lauren: een online platform waar allerlei video’s, foto’s en kunst te vinden zal zijn het met Ralph Lauren Denim & Supply gevoel. Je maakte toen kans op een rol in Avicii’s nieuwste promoclip door mee te doen aan het project…

(advertorial)

En nu heeft het merk een hele bijzondere samenwerking met Alexa Meade! Deze Los Angeles based kunstenares beschildert mensen met 2D portretten en heeft op dit moment een pop-up studio langs het strand: de etalages hebben het typische Denim & Supply gevoel. Alexa zal uiteindelijk een video maken met de reacties op de etalage en die online zal komen te staan bij #ProjectWarehouse.

Het leuke is, dat jij dankzij #ProjectWarehouse van Ralph Lauren Denim & Supply kans maakt op een reis naar Los Angeles naar het atelier van Alexa Meade én een gift card van 1000 dollar van Denim & Supply! Wat je moet doen om kans te maken op deze super prijs? Plaats een foto op Instagram met de hashtag #ProjectWarehouse van jezelf voor een lege achtergrond of voor een locatie die jouw woonplaats representeert.

Good luck!

www.ralphlauren.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties