0

150 ForeverVaak reizen we voor een dagje shoppen af naar Antwerpen, omdat daar toch net die ene winkel zit waar we de perfecte musthaves kunnen vinden zoals de Forever 21. Maar vanaf zaterdag kunnen we gewoon lekker in Amsterdam blijven…

Komend weekend is namelijk de grand opening van de eerste winkel van het merk in Nederland. De keten komt op het Rokin Plaza in Amsterdam en ze krijgen ook een ingang aan de Kalverstraat. Je kunt deze heerlijke winkel dus niet missen.

Je kunt je hele garderobe vernieuwen bij de Forever 21. Ze hebben echt alles: van lingerie tot accessoires kleding tot schoenen. Zeker de moeite waard dus om tijdens een shopsessie even naar binnen te lopen. En geloof ons, de kans dat je naar buiten loopt zónder tasje is heel klein!

Nu heeft I Love Fashion News een mooie actie voor alle lezers!
Ga naar de store opening van Forever 21 aanstaande zaterdag 19 april en fotografeer jezelf in of voor de store. Deze foto plaats je vervolgens op Instagram met de volgende hashtags:
#Forever21XIlovefashionnews
#Forever21XAmsterdam

De leukste foto wordt volgende week bekend gemaakt en de winnaar ontvangt 250 euro shopping money voor Forever 21. Kom dus zaterdag naar de opening van de winkel, post jouw foto met de hashtags online en misschien win jij wel die bon van 250 euro!

Dus nog even alle feiten op een rijtje.
Wat? De grand opening van Forever 21
Waar? Het Rokin Plaza te Amsterdam
Wanneer? Zaterdag 19 april 2014
Hoelaat? Om 10.00 gaan de deuren open

Wees er trouwens snel bij want de eerste 500 lucky ones die de winkel ingaan, krijgen een giftcard ter waarde van 21 euro!

  • Forever 21
  • Forever
  • Forever 21
  • Lookbook5_1474

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties