0

pandora lente 2015 640Heb jij ook vlinders in je buik omdat het zo goed als lente is? Waarschijnlijk nog een paar dagen met bar weer, en dan kunnen we een lange periode genieten van zonnestralen. Bij een bijpassende nieuwe garderobe hoort eigenlijk ook een upgrade van je sieradencollectie en Pandora heeft precies waar wij naar zoeken!

(advertorial)

Je kent het Deense sieradenmerk waarschijnlijk van hun zeer geliefde armbanden en charms, maar wist je ook dat Pandora nog véél meer hebberigmakende sieraden in haar collectie heeft? Denk bijvoorbeeld aan ringen, colliers en oorsieraden.

Voor hun nieuwe lentecollectie hebben zij zich laten inspireren door al het moois wat het voorjaar met zich meebrengt. Zo komen witte madeliefjes terug in sterling zilver of met wit emaille op de ringen, oorknopjes en charms. Voor hun echte statement pieces heeft Pandora gekeken naar de vlinder: de ringen hebben een filigraan motief en voor de colliers zijn met de hand gezette zirconia steentjes gebruikt voor een extra sparkle.

Natuurlijk kun je de collectie shoppen bij de Pandora boetieks in Nederland, binnenkort zal het merk haar 18e concept store openen in Nijmegen, maar ook in hun estore is alles terug te vinden.

www.pandora.net

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties