0

onepiece win outfit 640Als modeliefhebber ben je vast wel bekend met OnePiece. Het kledingmerk zette de zogenaamde onesie op de kaart maar inmiddels is OnePiece veel meer geworden dan dat: het merk staat voor comfi kleding die er ook nog eens goed uitziet. Voor hun nieuwste voorjaarscollectie reisde het OnePiece team de hele wereld over en ontmoette daar liefhebbers van het merk die voor héél wat inspiratie zorgden.

(advertorial)

Van meer simpele items voor een dagje thuis tot kleurrijke looks voor onderweg en blikvangers voor op een feestje: de nieuwe collectie van OnePiece is om van te smullen! Wij zien onszelf al gehuld in het jumpsuit met kleurrijke palmbomenprint terwijl we onderweg zijn naar een verre vakantiebestemming of in één van de sport outfitjes van OnePiece tijdens een work-out sessie. Natuurlijk kun je er ook lekker comfi mee voor de buis hangen op een zondagmiddag, maar er zijn nog zoveel meer momenten om de heerlijk zittende kleding van OnePiece te dragen!

Wil jij kans maken op shop tegoed ter waarde van 70 euro? Laat dan, onder het bericht, in een reactie weten wat jouw favoriete item is uit de nieuwe OnePiece collectie!

Bekijk foto’s van de nieuwe collectie en de campagnevideo hieronder!

www.onepiece.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties