0

viktor rolf swarosvki september 2014 150Oeh la la, wij schreven al eerder in een artikel over de samenwerking tussen Swarovski en Viktor&Rolf voor de herfst/winter 2014 collectie en nu kunnen we eindelijk de collectie bewonderen! Het duo heeft zich laten inspireren door verschillende texturen: de effecten van mat en glanzend naast elkaar.

Wij zijn super enthousiast over de sieraden omdat het fashion duo prachtige statement jewels heeft ontworpen met matte en glanzende kristallen in diverse tinten. De collectie bestaat uit twee lijnen: Velvet Rock en Frozen Crystals. Voor de eerste lijn hebben ze een geheel nieuwe techniek gebruikt waarbij kristallen omhult worden in zacht fluweel. De lijn Frozen Crystals bestaat uit pieces waarbij er matte en glanzende kristallen naast elkaar liggen.

De sieraden van de nieuwe collectie zijn abstract en extreem chique. “Wij wilden de kristallen op een prominente plaats zetten en ze een beetje mysterie meegeven terwijl er ook een spel van contrasten wordt verkregen tussen de schittering en de matte effecten.” aldus Victor & Rolf.

De collectie van Swarovski by Viktor&Rolf is vanaf nu verkrijgbaar in 1500 geselecteerde Swarovski stores. De prijzen variëren tussen de €79 voor de Frozen Crystal grijze bangle tot €949 voor de Velvet Rock Chandelier choker.

Bekijk de stunning collectie van Swarovski hieronder. Bestellen? Klik dan op jouw favoriete item of hier!

www.swarovski.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties