0

moam 150Toen de ontwerpersgroep MOAM dit jaar een samenwerking aanging met winkelketen HEMA, waren de items binnen no time uitverkocht. Daarnaast werken ze aan de lopende band samen met diverse bekende Nederlanders en designers en een expositie kon daarom niet uitblijven.

MOAM biedt jong fashion talent een kans om zichzelf te laten zien aan de buitenwereld en dat is niet anders met de Generation 2015 expositie. Tijdens dit event krijgen 26 deelnemers de kans om hun unieke talent op het gebied van 3D-kunst, fotografie en uiteraard mode aan de bezoekers te laten zien. Wel moet je de vaart erin houden als je een bezoekje gaat brengen, want de expositie duurt slechts drie uur en is hiermee de kortste ooit.

Voor de jonge talentjes moet er wel een uitdaging inzitten en daarom krijgen ze een letter uit het alfabet toegewezen gebaseerd op hun achternaam. Hier moeten ze inspiratie uithalen, maar worden voor de rest helemaal vrijgelaten. Ondanks dat de expositie van korte duur is, krijgt iedereen genoeg de tijd om zijn of haar creatie te kunnen laten zien aan het publiek.

Generation 2015 wordt op 21 januari gehouden van 18.00 tot 21.00 uur aan de Looiersgracht in Amsterdam.

  • moam

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties