0

Net a Porter lanceert appAltijd en overal fashion inspiratie bij de hand hebben? Als het aan high-end designer webshop Net-a-Porter ligt, blijft dit niet bij toekomstmuziek. De webshop bracht deze week een fashion app uit genaamd ‘The Netbook’.

De app is geïnspireerd op een dagboek en geeft gebruikers de mogelijkheid om inspiratie op te doen in de online wardrobe van mede-gebruikers. Bezoekers van de webshop kunnen hun favoriete kledingstukken selecteren, outfits samenstellen en reageren op de kleding voorkeuren van anderen. “Onze klanten worden graag geïnspireerd door andere mensen, vrienden en beroemheden”, aldus Sarah Watson, manager bij Net-a-Porter.

Scroll jij nu na het lezen al verwoed door de app store op zoek naar ‘The Netbook’? Spoiler alert: Net-a-Porter hanteert een strikt deurbeleid als het om hun digitale front row aankomt. De app is namelijk vooralsnog alleen te verkrijgen voor mensen die een uitnodiging hebben ontvangen.

Fan van Net-a-Porter en op zoek naar nog meer inspiratie? Elke week brengt de webshop een online magazine genaamd The Edit uit, vol shoptips en it-girl reports. Onlangs maakte Net-a-Porter bekend dat ze ook een eigen tijdschrift krijgt. Het blad ‘Porter’ wordt in februari 2014 gelanceerd.

Net a Porter The edit

Het online magazine van Net-a-Porter genaamd The Edit

Net a Porter

www.net-a-porter.com

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties