0

eva bartels lenovo 150Iedereen heeft wel meerdere dingen die hij of zij goed kan. De vraag is alleen: wat doe je ermee? Tussen veel dingen goed kunnen en tussen veel dingen goed doen, zit écht wel een verschil. Waarom zou jij je maar focussen op één talent en niet gewoon alles doen wat je kunt?

(advertorial)

Onder het motto ‘Life has more than one mode‘ volgt Lenovo opkomende alleskunners die alles géwoon doen en niet blijven dromen. De top behalen op alle facetten die jij wil, is namelijk echt wel mogelijk zonder comprimissen te hoeven sluiten. In de eerste aflevering wordt Eva Bartels gevolgd. Misschien kennen jullie haar als actrice, ze is momenteel te zien in de Nederlandse film Kenau, maar ze doet nog veel meer!

“Ik vind het prettig om al deze dingen tegelijk te doen. Het vergt een beetje brutaliteit, maar het is eigenlijk heel simpel: je moet het gewoon doen!”, aldus Eva.Wat voor talenten ze nog meer heeft? Eva kan zo goed schilderen, dat haar werken in de grotere galeries van Nederland hangen. Ook geeft ze live optredens in hippe Nederlandse clubs. Wat dit inhoud? Dat en meer zie je in de onderstaande video!

Trouwens, als je nu jouw eigen video upload dan maak je kans op het DO-pakket. Deze bestaat uit een startbudget van 5000 euro én alle benodigde attributen om te stoppen met liken en te starten met doen! Klik hier voor meer info.


www.likeordo.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties