0

150 BlakeHeb jij ook altijd die ene crème, die ene mascara en altijd dezelfde shampoo van een bepaald merk? Komende zomer wordt het tijd om daar eens verandering in te brengen.

Net als je huid, verandert je haar namelijk ook ieder seizoen van structuur en is het dus goed om daar op in te spelen. Natuurlijk weten we van te voren niet wat een nieuwe shampoo met ons haar doet en vaak blijven we liever bij het vertrouwde. Maar als je haar sneller vet wordt of dat het wat begint te pluizen, geeft je haar een boodschap af. Dit is hét moment om de verandering in het leven te roepen.

Door verschillende producten te gebruiken, blijft je haar actief en moet het continu weer opnieuw wennen aan andere stofjes. Als je een product vaker gebruikt, went je haar aan de bepaalde bestanddelen en maakt het door luiheid die stofjes niet meer zelf aan. Je moet je haar dus ‘actief’ houden en niet verwennen met één en hetzelfde product. Dit heeft juist een positief effect op de conditie van je haar.

We willen natuurlijk allemaal net zulk haar als Blake Lively, zo glanzend en stralend en ultiem gezond. De truc is dus om allerlei verschillende shampoos te gebruiken en je zult zien dat je haar net mooi en stralend wordt en juist minder snel die glans verliest.

Shop een nieuwe shampoo hieronder.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties