0

BRILIs jouw Tindermatch in gedachte ook al verandert in Ryan Gosling? Vraagt je moeder regelmatig of je wel goed eet en antwoord je dan met “ja” terwijl je net weer pizza bestelt? Staan er contacten in jouw telefoon opgeslagen onder namen als ‘Thijs Triple XXX’ of ‘Pretty Smile Boy’ maar heb je geen idee wie dat zijn? Dan kun jij je vast vinden in de wereld van 100 brillen.

Achter de brillen zitten twee jongens. Leuk voor ons dames, want zo krijgen we ook eens een kijkje in het brein van deze gasten. In korte berichten van 100 woorden beschrijven de auteurs hun unieke kijk op de wereld. De herkenbare situaties uit het dagelijks leven worden als afbeelding gedeeld via social media.

Helemaal leuk! Heb jij een eigen bril waarmee je naar de wereld kijkt? Stuur dan je eigen verhaal, van honderd woorden, in en wie weet wordt deze gepubliceerd op de Facebookpagina.

Wees gewaarschuwd, 100 brillen is verslavend! De verhaaltjes zijn langer dan een tweet maar kort genoeg om niet afgeleid te worden. Voor je het weet zit je ze dus allemaal te lezen.

Lees een aantal brillen hieronder. Meer lezen? Klik dan hier.

www.facebook.com/100brillen

(Beeld: www.instagram.com/100brillen)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties