0

bumble 150We kunnen het nu gerust een kleine landelijke verslaving noemen: Tinder. Het puur op uiterlijk gebaseerde keuzes maken voor een date was nog nooit zo onbeschaamd en ongedwongen en heeft verrassend genoeg nog best wat relaties opgeleverd!

Het leukst vonden we nog wel het swipen en wat baalde je als je te snel naar links had geswiped, want hoe kwam je die persoon ooit nog tegen? Maar soms werden we ook helemaal gek van de seksuele opmerkingen, die ons om de oren vlogen. Dat kan beter dacht Whitney Wolfe, voormalig medewerker bij Tinder, en ontwierp een andere versie.

Het heet Bumble en lijkt in grote lijnen erg op haar grote broer Tinder: je moeten swipen om aan te geven of je iemand wel of niet ziet zitten en als beide partijen elkaar leuk vinden kan er een gesprek worden gestart. Er is alleen één groot verschil. Ze wilden deze app meer vrouwvriendelijk maken en dus kan het gesprek alleen worden gestart door de vrouw. Doet zij dit niet? Dan vervalt de relatie… Voorgoed! Snel weer gaan swipen dus!

De Bumble app is vanaf nu gratis te downloaden.

  • WRDxhsH

www.bumble.com/nl

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties