0

150 Something borrowedTrouw jij liever in de jurk van je moeder of wil je een spiksplinternieuwe jurk van je favoriete designer dragen als je in het huwelijksbootje stapt?

Die keuze wordt nu verschillende vrouwen voorgelegd bij het nieuwe programma Something Borrowed, Something New op TLC. Deze nieuwe show die op TLC  komt, gaat over het grootste probleem van een vrouw tijdens de voorbereidingen voor de bruiloft… Want hecht jij meer waarde aan een jurk met een verleden of wil jij het nieuwste ontwerp?

Natuurlijk wil je graag je moeder eren, maar je wilt natuurlijk ook een jurk waar je helemaal happy mee bent en die voor de volle honderd procent jouw stijl is. De dames wordt het tijdens deze lastige keuze nog moeilijker gemaakt.

Aan de ene kant wordt de oude trouwjurk omgebouwd door Kelly Nishimoto tot een prachtig item dat weer helemaal bij de bruid past en aan de andere kant komt stijlgoeroe Sam Saboura met een compleet nieuwe jurk aan zetten waar je ook echt geen nee tegen durft te zeggen. Wat doen de dames, want deze beslissing is zeker niet makkelijk…Something Borrowed, Something New is vanaf maandag 12 mei om 20.00 te zien op TLC.

Bekijk hier de promo van het nieuwe TLC programma.

  • Schermafbeelding 2014-04-29 om 11.38.30
  • TLC something borrowed
  • 500 TLC

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties