0

armpit 640Het is een ware crime in de voor de rest zó fijne zomermaanden: het (bijna) dagelijks scheren van benen, bikini-area en oksels, zodat je er te allen tijde haarloos bijloopt. Misschien ben jij al overgestapt op harsen, maar voor iedereen met een té gevoelige huid is dat geen optie.

Gelukkig bestaan er op iedere gebied pro’s en dan bedoelen we niet de pro’s die gekoppeld zijn aan giga bedrijven, maar ervaringsdeskundigen. Kan je je een betere tipgeefster voorstellen over hoe je je bikinilijn beschaafd houdt zonder scheeruitslag dan een stripper? Nee, dat lijkt ons niet. Een voormalig exotisch danseres deelde haar ultieme scheertips op Reddit en die gaan ondertussen de hele wereld over.

Zó hou je volgens haar je benen, schaamstreek en oksels perfect glad en voorkom je rode bultjes: ”Begin altijd met het goed exfoliëren van de huid die je gaat scheren, smeer het gebied vervolgens in met babyolie, zo maak je de haartjes en huid lekker zacht.” Volgens haar moet je voor het scheren een mannenscheermes met vier mesjes gebruiken. Hetzelfde geldt voor je scheerschuim, deze producten zijn namelijk gemaakt om op gezichten gebruikt te worden en zijn dus extra zacht voor de huid.

Na het scheren, gebruikt de voormalig danseres een mannenaftershave om de poriën te dichten en bacteriën te verwijderen. Om te zorgen dat het geschoren gebied niet uitdroogt, gebruikt zij een Dove deodorantstick. Een iets logischere keuze voor hydratatie is (in onze ogen) natuurlijke kokosolie, die een Venus-expert aanraadt.

Volgens de ex-stripper doorging zij deze routine vrijwel iedere dag en had ze nooit last van uitslag. Het proberen waard dus, deze uitgebreide scheertechniek.

  • a09bc83696a5bf473a0ce162c9ea3b19

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties