0

BEAU MONDeAls echte modeliefhebbers zijn wij vrouwen natuurlijk dol op kleding en gaat ons modehartje als vanzelf een stukje sneller kloppen bij het zien van een mooie designer tas of killer heels. Maar, ook Beau Monde begrijpt als geen ander dat een goede outfit niet compleet is zonder de juiste sieraden.

(advertorial)

Een fashionable bedel armband, een gouden ring met briljant geslepen diamant en een prachtige set pareloorknoppen. Zonder juwelen is een vrouw simpel weg niet compleet. Marilyn Monroe zong niet voor niets ‘diamonds are a girls best friend’. Beau Monde weet dat mooie sieraden een basis behoefte zijn voor elke vrouw. Daarom bestaat de sieradencollectie van Beau Monde uit sterling zilver, 14 karaat goud, briljanten en gekleurde edelstenen. Maar, naast een prachtige eigen collectie heeft Beau Monde ook sieraden van Swarovski, Pandora en Mi Moneda.

Kan jij wel wat sparkling diamonds of perfect pearls gebruiken? Goed nieuws! Want tijdens de Fashionable Jewelry Run van 27 maart t/m 13 april krijgt je korting op héél véél sieraden! De kortingen lopen op tot wel 50 procent, dus de shop in de V&D is zeker een bezoekje waard. Liever rustig vanuit je luie stoel de sieraden bekijken? Op www.beau-monde.nl vind je alle collecties en aanbiedingen!

Bekijk een aantal van de sieraden van Beau Monde hieronder. Wil je bestellen? Kik dan op één van de onderstaande foto’s.

BM-HOMEBAN-FJR-1

Creolen bicolor  zilver en rose verguld

Creolen bicolor zilver en rose verguld

creolen rose verguld

creolen rose verguld

Creolen zilver verguld

Creolen zilver verguld

Fashionable bedel armband

Fashionable bedel armband

Ringen solitair

Ringen solitair

Swarovski Slake Armband

Swarovski Slake Armband

Zilveren set drie zoetwaterparels

Zilveren set drie zoetwaterparels

Zilveren set

Zilveren set

www.beau-monde.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties