0

VS 150December is dé feestmaand met onder andere kerst, oud en nieuw en de Victoria’s Secret show! Voor veel vrouwen is dit hun favoriete catwalk show in modeland en we kijken daar maanden naar uit.

Dit jaar kan jij er zelfs live bij aanwezig zijn, niet front row, maar wel op één van de rijen daarachter. Op 2 december in Londen vindt de show plaats en zullen de Angels en andere prachtige modellen de catwalk bestormen. Voor het eerst sinds dat de show wordt gehouden, worden er kaartjes verkocht voor de show.

Wil jij niets liever dan hierbij aanwezig zijn? Begin dan maar heel hard te sparen want zo een felbegeerde ticket kost 12.500 euro, maar dan heb je natuurlijk wel één van de beste ervaringen in je leven. Natuurlijk kan je ook met een groep vriendinnen geld wegleggen en gewoon op elkaars schoot zitten tijdens dit spectaculaire evenement.

Als je nog iets dieper in de buidel tast, mag je ook nog eens naar de after-party van Victoria’s Secret. Hier heb je de kans om één van jouw favoriete Angels tegen het lijf te lopen en alle celebs die op de show afkomen. Heb jij niet op tijd het geld bij elkaar? Geen zorgen, want het spektakel wordt ook nog gewoon uitgezonden op televisie en tenslotte doen we het hier al jaren mee.

  • VS

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties