0

c334e3b5642db1faf36b890cccefbe97Legally Blonde vertelt het verhaal van vele modemeisjes die bezig zijn met een opleiding, natuurlijk het is een beetje overdreven. Maar als je gek bent op kleding én hard aan het studeren/werken bent in een serieus vakgebied, dan ken je de vreemde blikken op jouw crop top of co-ord

Voor iedereen die eigenlijk niet kan kiezen tussen carrière maken in de mode of, net zoals Elle Woods, het recht in wilt is er nu een perfecte combinatie van de twee: een opleiding in moderechten. Deze studie zal komende herfst al van start gaan en dat is te danken aan Dianne von Furstenberg, het CFDA en Fordham University waar je de opleiding kan volgen.

Tijdens deze studie leer je alles over ‘fashion financing, fashion modelling law, fashion licensing and sustainability’. De modewereld is laaiend enthousiast over deze opleiding, omdat zij mensen met expertise op dit gebied hard nodig hebben. Denk maar eens aan al die rechtszaken over designs, zoals het drie strepen ontwerp van Adidas. 

Fordham University, gelegen in New York, neemt vanaf dit moment aanmeldingen aan voor de studie. Wil je meer weten over de opleiding? Klik dan op deze link.

  • c334e3b5642db1faf36b890cccefbe97

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties