0

bloggers 150Dagelijks volgen we de sites van onze favoriete bloggers om inspiratie op te doen uit hun stijl en natuurlijk puur voor vermaak. Uiteraard is het bekijken van foto’s onwijs leuk, maar nog veel leuker is om te zien hoe de persoon is achter de fashionable kiekjes en hoe haar leven eruitziet.

Vanaf januari 2015 kan jij hier allemaal achter komen in het nieuwe programma Fashion Bloggers op E! Entertainment. In dit reality programma worden vijf bekende Australische bloggers op de voet gevolgd als ze naar fashion events over de hele wereld gaan, zoals New York Fashion Week. Daarnaast zie jij hoe de meiden samenwerken met ‘s werelds grootste merken als Diane Von Furstenberg en hoe het eraan toegaat bij photoshoots.

De bloggers van Oracle Fox, KateWaterhouse.com, Shine By Three, Harper & Harley en Zanita zullen vanaf 4 januari om 21.00 uur wekelijks te zien zijn op E!. Leer hoe het is om 24/7 met fashion bezig te zijn en hoe zij het voor elkaar krijgen om iedere dag weer de deur op en top fashionable uit te lopen.

Noteer het in jouw agenda, adviseren we!

  • bloggers

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties