0

Annic_2_Otto-van-den-ToornOttografie kopieAls trouwe lezer van I Love Fashion News ken je vast Annic van Wonderen wel, de oprichtster van I Love Fashion News. Als founder & director is ze dagelijks bezig met de ins and outs in de fashion industry. Dat vraagt natuurlijk stiekem om een eigen reallife soap.

En die gaat er komen! Vanaf maandag 25 augustus kun je een een kijkje krijgen in ‘De Wondere Wereld Van Annic’. Als eigenaar van de nummer één fashion nieuwssite van Nederland moet Annic altijd op de beste plek op het juiste moment zijn én de goede contacten hebben. In ‘De Wondere Wereld van Annic’ is alles te zien: van de beste feestjes tot runway shows van bekende Nederlandse ontwerpers.

Het onderhouden van een grote nieuwssite is heel leuk, maar vergt ook honderd procent inzet. Werk en privé lopen naadloos in elkaar over en Annic’s leven is op z’n minst hectisch te noemen. Ze racet met haar auto van interview naar fotoshoot, om vervolgens op stiletto’s door te rennen naar de laatste shows.

Naast dat je het reilen en zeilen van haar leven kunt bewonderen, neemt Annic in deze exclusieve soap een kijkje achter de schermen van ‘Holland’s Next Top Model’ waarvan het nieuwe seizoen een week later van start gaat. Annic loopt de modellen uit het RTL 5-programma tegen het lijf tijdens events en belt regelmatig met goede vriend Fred van Leer, die als coach aan ‘Holland’s Next Top Model’ is verbonden.

Alles bij elkaar levert natuurlijk talloze leuke momenten op die jij vanaf 25 augustus kunt bewonderen! In totaal zullen er 30 afleveringen verschijnen.

  • Annic_2_Otto-van-den-ToornOttografie kopie

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties