0

TIP Volg ILFN ILFN Webshop en win Rimmel pakket t.w.v. 100!Tot jouw dagelijkse beauty essentials horen ongetwijfeld een fijne mascara, een poeder en een blush die je look net dat beetje extra geeft. Voor een date of een girls night out wil je natuurlijk net even wat meer stralen, dus kun je nog losgaan met lipstick en nagellak.

Ben je het ermee eens dat je van make-up niet genoeg kunt hebben? Dan hebben wij de ultieme tip voor je! Bij I Love Fashion News maak je namelijk kans op een Rimmel pakket ter waarde van maar liefst 100 euro! De box is tot de nok gevuld met goodies die je moet hebben! Van oogschaduw tot nagellak, van eyeliner tot de perfecte lipgloss.

Meedoen is een piece of cake, dus daar hoef je niet over te twijfelen. Het enige wat je moet doen is je smartphone pakken en naar het Instagram account van ILFN gaan. Klik op volgen en like onderstaande foto. Belangrijk is dat je hetzelfde doet bij het account van ILFNshop! Vervolgens deel je de foto via je eigen Instagram en tag ILFN én de shop.

Klik hier om naar het Instagram account van ILFN te gaan en hier voor die van onze webshop.

ilfn winactie instagram rimmel pakket

www.instagram.com/ilfn

(Tekst: Carolien Tsao)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze share & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties