0

workshop masterclass moodboards annic van wonderenIedereen kan wel wat inspiratie gebruiken, of het nou gaat om jouw carrière of op persoonlijk gebied. Iemand die een kei is in motiveren, die van wanten weet én vol handige tips en tricks zit is ILFN’s founder & director Annic van Wonderen.

Nu komt Annic met een speciale workshop die eigenlijk iedereen zou moeten volgen. Tijdens de Masterclass + Moodboards Workshop focust Annic op inspiratie, leren, ontwikkelen, bewustwording én teambuilding. Perfect dus als een werkuitje, maar ook leuk voor ambitieuze vriendinnen die meer uit hun baan (én leven) willen halen. Volg je ‘m liever in je eentje? Dat kan ook natuurlijk!

De inspiratie, tips en tricks die Annic geeft, sluiten perfect aan bij verschillende branches en zijn direct toepasbaar in je werk en privéleven. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals social media, PR, marketing, netwerken, doelen stellen en Annic’s ultieme gouden tips. Met behulp van moodboards creëer je een duidelijke (nieuwe) visie voor jezelf én kan jij jouw collega’s of vriendinnen beter leren kennen. Het resultaat? Je raakt geïnspireerd om meer uit je baan of leven te halen én je werkt als collega’s beter samen.

De workshop duurt 4-5 uur en is geschikt voor maximaal 15 personen. De materialen die tijdens de workshop worden gebruikt zijn inclusief en daarnaast krijgt iedere deelnemer het boek Masterclass Ondernemen van Annic. De locatie kan zelf gekozen worden maar de workshop kan ook gegeven op ons kantoor op de Weteringschans in Amsterdam (maximaal 12 deelnemers).

De Masterclass + Moodboards Workshop bestaat uit drie onderdelen:

Deel 1 – Masterclass Ondernemen
Annic start de workshop met haar Masterclass Ondernemen en deelt al haar persoonlijke ervaringen en tips & tricks waarbij vele onderwerpen aan bod komen zoals social media, PR, marketing, netwerken, doelen stellen en haar ultieme gouden tips.

Deel 2 – Vragenronde + korte pauze
Tijd voor vragen naar aanleiding van de Masterclass gevolgd door een korte pauze.

Deel 3 – Moodboards
De workshop wordt vervolgd door het maken van moodboards. Er worden magazines en foamboards uitgedeeld. Annic geeft de deelnemers een speciale opdracht en gedachte mee om het moodboard te maken. De uitkomst van een moodboard wordt vaak als verrassend en zeer bijzonder ervaren.

Nieuwsgierig naar de reacties op de workshop? Bekijk twee hieronder!

Claire Slootheer – Co-owner Pr Agency Iconic Studios
“Wat een eye-opener deze workshop. Niet alleen de concrete tips & tricks voor mij en onze werknemers, maar ook de uitkomst van de vision boards. Het heeft ons team dichter bij elkaar gebracht. Ik kan het oprecht elk team aanraden.”

Annelot Sorel – E-Commerce Manager bij webshop ModeMusthaves.com
“Ik heb via mijn werk de workshop ‘Masterclass + Moodboards’ van Annic van Wonderen mogen volgen en ik vond het fantastisch. Ik heb veel workshops gevolgd en dit was één van meest inspirerende. Ik ben de deur uit gelopen met meer kennis over ondernemen, want ook al ben ik zelf geen ondernemer, de competentie ondernemerschap is wat je in iedere job kunt toepassen. Daarnaast gaf het maken van de moodboards gigantisch veel inzicht. Ik heb hierdoor zowel mijn collega’s als mijzelf beter leren kennen. Kortom een leerzame, inspirerende en waardevolle sessie voor het hele team.”

Heb je interesse? Mail dan [email protected]!

  • workshop masterclass moodboards annic van wonderen

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties