0

fitness 150Het jaar is nog maar net begonnen en we zijn lekker aan het werken aan onze goede voornemens. De één heeft een abonnement op de sportschool en de ander sport lekker thuis. Kun jij nog wat inspiratie gebruiken om je motivatie wat aan te scherpen?

Kijk dan mee met deze Facebook tip die we graag met je willen delen. We lieten namelijk onze ogen vallen op het facebook account van de Venezolaanse bombshell Michelle Lewin. Michelle is werkzaam als model, heeft al op meer dan twintig covers gestaan en scoorde tot nu toe al 3.929.799 likes op Facebook vanwege haar prachtige foto’s en work-out filmpjes.

De fitness beauty plaatst elke dag een filmpje van een speciale workout en sommige daarvan kun je zelf ook thuis uitvoeren. Heel handig als je lekker at home wilt sporten en je graag van de pro’s wilt leren. Daarnaast post ze ook talloze selfies van haar killer body en weet ze haar volgers altijd wel te inspireren met sterke quotes.

Benieuwd naar Michelle Lewin? Klik hier om haar te volgen op Facebook en hier om haar te volgen op Instagram. Bekijk een filmpje van een van haar work-outs hieronder.

 • shapeoftheday
  Shape of the day
 • popcorn
  You eat popcorn on weekends. I make them healthy and eat them as often as I want. How? Como on, it´s easy! Take a look here (and subscribe! MUCH MORE to come): https://www.youtube.com/watch?v=gl9cgIxff00
 • michelle
  Don't be upset by the results you didn't get with the exercises you didn't do. #NewYearNewBody
 • inspiration

www.facebook.com/FitnessMichelle

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties