0

fitness inspo 150Het jaar is nog maar net begonnen en we zijn lekker aan het werken aan onze goede voornemens. Als je geen abonnement hebt op de sportschool dan is het handig om door middel van YouTube filmpjes of Facebook accounts inspiratie op te doen voor een kickass work-out, die je gewoon thuis kunt uitvoeren.

We lieten onze ogen vallen op het Facebook account van de Venezolaanse bombshell Michelle Lewin en we weten zeker dat jij haar meteen wilt gaan opzoeken op Facebook voor je dagelijkse work-out inspiratie. Michelle is werkzaam als model, heeft al op meer dan twintig covers gestaan en scoorde tot nu toe al 3.929.799 likes op Facebook vanwege haar prachtige foto’s en work-out filmpjes.

Deze fitness beauty plaatst elke dag een filmpje van een speciale workout en heel veel van deze oefeningen kun je zelf ook thuis uitvoeren. Heel handig als je geen abonnement hebt op de sportsschool, lekker at home wilt sporten en je graag van de pro’s wilt leren.

Michelle sport trouwens ook graag in het park en deelt deze oefeningen met haar volgers. Daarnaast post ze ook talloze selfies van haar killer body en weet ze haar volgers altijd wel te inspireren met sterke quotes. No gym, no problem! Michelle Lewin geeft je de beste tips.

Benieuwd naar Michelle Lewin? Klik hier om haar te volgen op Facebook en hier om haar te volgen op Instagram. Bekijk een filmpje van een van haar work-outs hieronder. Deze oefeningen kun je gemakkelijk in het park doen of natuurlijk lekker thuis. 

  • shapeoftheday
    Shape of the day
  • popcorn
    You eat popcorn on weekends. I make them healthy and eat them as often as I want. How? Como on, it´s easy! Take a look here (and subscribe! MUCH MORE to come): https://www.youtube.com/watch?v=gl9cgIxff00
  • michelle
    Don't be upset by the results you didn't get with the exercises you didn't do. #NewYearNewBody

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties