0

tattoo 1Ben jij net als Rihanna verslaafd aan tattoos of wil je juist binnenkort je eerste laten zetten? Dan kan een beetje inspiratie vast geen kwaad. Kiezen welk design je voor de rest van je leven op je lichaam mee gaat dragen, is namelijk zeker niet makkelijk.

Ga jij voor schattige sterretjes, je levensmotto of toch voor een zwaluw op je rug? Soms kom je er gewoon even niet meer uit en een paar inspiratiebeelden zijn dan wel handig. Zo stuit je voor je het weet misschien wel op jouw droomtattoo of kom je juist op hele nieuwe ideeën. En ook over de plek op je lichaam waar je jouw tattoo wil laten zetten, moet goed worden nagedacht. Met het Facebook account Little Tattoo Ideas wordt je fantasie in ieder geval een handje geholpen en zie je de mooiste (kleine) tatoeages.

We hebben wel nog één tip voor je voordat je inspiratie op gaat doen… Heb je jouw ideale design gevonden? Laat hem dan wel op een normale manier zetten en ga niet net als Rihanna voor de traditionele techniek met een hamer en een bijtel. Tenzij je net als de Bad Gal aardig wat pijn kan handelen natuurlijk.

Bekijk een aantal inspiratiebeelden van het account hieronder! Klik op één van de onderstaande foto’s om naar de Facebook pagina te gaan.

tattoo 1 tatttoo 4 tattoo 2

www.facebook.com/littletattooideas 

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties