0

ANNICVWHet was groot nieuws: de founder en director van jouw favoriete website, I Love Fashion News, lanceert in september haar persoonlijke lifestyle blog www.annicvw.com. In een uitgebreide brief heeft zij dit aan jullie verteld en uitgelegd. Heb je die gemist, dan kan je ‘m hier alsnog lezen!

Bij een nieuwe website hoort natuurlijk een frisse kijk, een nieuwe lay-out én nieuwe social media kanalen! Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwe website, alle leuke artikelen en events moet je dus snel @Annicvwcom (ja, zonder punt) volgen op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest. Als je dan toch bezig bent kan je je op de nieuwe website ook inschrijven voor haar nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je als eerste op de hoogte bent van alle spannende veranderingen!

De nieuwe website zal natuurlijk groots gelanceerd worden, wil jij weten hoe, met wie en zou je er misschien zelf wel bij willen zijn? Dan is het helemaal belangrijk dat je @Annicvwcom op de voet volgt en zorgt dat je de nieuwsbrief in je inbox krijgt.

Natuurlijk kan je Annic ook blijven volgen op haar persoonlijke accounts. Onder de naam @Annicvw kan je haar vinden op Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en Snapchat.

  • ANNICVW

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties