0

Annic Marie Claire at work eventHeb jij al gehoord wie Marie Claire’s nieuwste carrière columniste is? Als je ILFN goed in de gaten hebt gehouden vast wel: onze founder Annic van Wonderen! In haar allereerste column deelde ze haar tips op het gebied van social media en met meer dan 45 duizend volgers op Instagram weet de onderneemster waar ze het over heeft.

Om Annic’s samenwerking met Marie Claire af te trappen zal Annic op het Marie Claire @ Work event aan een groepje ondernemende dames haar leerzame masterclass geven voor ondernemers in de de dop. Het evenement vind plaats op 25 september in de Kromhouthal te Amsterdam. Om jezelf nu al te verzekeren van een plekje in Annics masterclass moet je een Luxe of Exclusive ticket voor het event aanschaffen. Bij deze tickets hoort een inschrijving bij twee masterclasses naar keuze en die van Annic is één van de vele leuke colleges die je kan volgen.

Naast de masterclasses heb je met deze tickets toegang tot alle publieke lezingen, scoor je een mini abbo op de Marie Claire en kan je tussendoor uitrusten in de business lounges. Wil je precies weten welke voordeeltjes (er zijn er nog meer voor Marie Claire abonnees!) je krijgt bij welke tickets, dan kan je hier terecht voor alle informatie.

Naast Annic zijn er nog een heleboel inspirerende sprekers te vinden op het evenement voor iedereen die zijn carrière een boost wilt geven of voor zichzelf wilt beginnen. Zo is Marlies Dekkers op het evenement te vinden en experts op allerlei gebieden, zoals personal branding en sales. Hier vind je de website van het evenement waar je álle informatie op kan vinden!

  • Annic Marie Claire at work event

(Beeld: www.instagram.com/annicvw)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties