0

TWingo RenaultKerstshoppen op Oxford Street in Londen, de kroonjuwelen bekijken in de Tower of London of een romantische wandeling door Hyde Park? Gaat jouw modehartje hiervan harder kloppen? Volg dan Annic tijdens haar trip door Londen in haar Twingo!

(advertorial)

Twinkelende lichtjes, etalages vol kerstbomen en glitterende kerstjurken in de winkelrekken. De onvervalste shop-a-holic stapt dit feestseizoen in de Twingo om alle hotspots in Londen te bezoeken. Annic ging jullie voor en in haar persoonlijke video zie je hoe Annic in haar Twingo, aan de linkerkant, rond alle must-sees die Londen te bieden heeft crosst.

De Twingo is de ideale stadsauto, dankzij de kleine draaicirkel is de auto makkelijk wendbaar. Oeps, zomaar langs de Topshop gereden? Met een snelle U-turn zit je zo weer op het goede spoor. Ook navigeren gaat gemakkelijk met je smartphone, zo weet je zeker dat je de Westminster Abbey, tijdens je citytrip niet mist.

Lichtelijk doorgeslagen bij Topshop, Selfridges of Harrods? Met een Londen trip met het vliegtuig zou je nu voor problemen staan, maar al je nieuwe goodies laad je gemakkelijk in de ruime Twingo.

Enthousiast? Bekijk de video hieronder en volg Annic door fashionable Londen met de Twingo als stadsauto.

  • 10787970_1491280041148895_1943386880_n

www.everywheretwingo.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties