0

bruidsmode van os 150Is het zover? Is de liefde van je leven door zijn knieën gegaan voor je? Dan is het nu tijd om jouw moment te pakken en je helemaal te laten meeslepen in de wereld van bruidsmode. De speurtocht naar de droomjurk van je leven kan beginnen!

(advertorial)

Aan een van de oudste grachten van Alkmaar vind je dé droomwinkel voor brides-to-be: BruidsmodeVanOs.nl! Deze shop zit op de laatste trends, zo hebben ze diverse jurken in hun collectie met een vintage-achtige feeling. Naast pronkstukken van modehuizen als Pronovias, Rembo Styling en Enzoani, vind je hier ook een eigenzinnige collectie waarmee je ook op je trouwdag een modestatement kunt maken.

Bruidsmodevanos.nl heeft met Olvi Trends en het Spaanse merk Villais vintage inspired pareltjes in huis gehaald waarvoor je niet meer naar The Big Apple hoeft af te reizen. Vind je deze vintage stijl helemaal te gek? Op de website BruidsmodeVanOs.nl vind je naast de vintage collection jurken ook bijpassende accessoires.

Bekijk een aantal populaire items uit hun hieronder. Klik op jouw favoriet voor meer info of hier om naar BruidsmodeVanOs.nl te gaan!

www.bruidsmodevanos.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties