0

flowerbomb 150Nog geen idee wat je voor kerst op je verlanglijstje moet zetten? Ben jij helemaal fan van Flowerbomb van Viktor&Rolf en gaat het nu hartje sneller kloppen? Kijk dan even verder want wij hebben nu een nieuwtje voor je waar je heel blij van gaat worden en daarnaast ook behoorlijk hebberig.

In november komt Viktor&Rolf met speciale edities van het parfum: een super super deluxe Flowerbomb gehuld in Swarovski kristallen (even je vriend of ouders lief aankijken) en een speciale kerst editie van Flowerbomb met een sneeuwvlok. Voor mannen is Spicebomb gehuld in een speciale granaatverpakking. Niet zomaar een granaatverpakking maar het flacon bestaat uit geslepen koper. Zeer toepasselijk voor een explosieve kerst!

De Swarovski parfumfles is met de hand door ervaren vakmannen gemaakt. In totaal zitten er 2900 kristallen in verschillende formaten op het flacon en daar zijn ongeveer 16 uren voor nodig. De stenen geven een mooie zwarte glans en bij het parfum krijg je een leren etui met een speciale V&R zegel (voor de goedkeuring natuurlijk).

Voor de superdeluxe swarovski flacon (100 ml) betaal je €2000,-, voor flowerbomb met sneeuwvlok (50ml) €92,50 en voor Spicebomb (90 ml) €81,-. Vanaf 1 november zijn de speciale edities verkrijgbaar bij onder andere de Bijenkorf en Douglas.

Bekijk hieronder de edities.

  • VR_christmas_2014_01
  • VR_FLOWERBOMB_SWAROVSKY
  • VR_FLOWERRBOMB_FLEUR_R1
  • VR_spicebomb

www.viktor-rolf.com

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties