0

150 AWe zien alle celebs altijd overal met een flesje water in de hand en ze kunnen haast niet meer zonder. Dit is natuurlijk niet voor niets. De beroemdheden zijn altijd goed op de hoogte van de gezonde trends en lijken veel kennis te hebben over wat goed voor je is.

Tegenwoordig zijn er zoveel trends ook op het gebied van food. Allerlei voedingsmiddelen, stofjes en zaden komen langs, maar we hoeven niet veel verder te kijken dan de kraan. Water, één van de gezondste dranken en misschien wel dé gezondste drank. Water bevat nul calorieën en heeft nog meer eigenschappen waarom het zo goed voor je is, vooral als je het drinkt in de ochtend.

Hieronder vind je vijf redenen waarom het goed voor je is!

1. Water brengt balans in je innerlijke systeem. Het zorgt ervoor dat je je dagelijkse functies goed werken, het zorgt voor balans in je lichaam en verstrekt ook je weerstand.

2. Water zorgt voor een stralende huid, niets is beter om de dag mee te beginnen. Water zorgt ervoor dat je afvalstoffen worden verwijdert en zorgt voor een betere bloedsomloop waardoor je huid meer straalt.

3. Het helpt je afvallen. Om je metabolisme een boost te geven, moet je ‘s ochtends op z’n minst een halve liter lauw water drinken . Als je dit doet verhoog je je stofwisseling met maarliefst 24 procent.

4. Water draagt bij aan de productie van de rode bloedcellen en aan de productie van spiercellen.

5. Water drinken op een lege maag zorgt ervoor dat je maag de rest van de dag beter voedingsmiddelen kan absorberen.

Hieronder zie je foto’s van celebs die altijd een flesje water mee hebben.

 • 500 A
  Model Allesandra Ambrosio
 • BP_19084646
  Ontwerpster Mary-Kate Olsen
 • BP_19260283
  Reality-ster Snooki
 • BP_19273967
  Actrice Jessica Biel
 • BP_20081765
  Actrice Kristen Steward
 • BP_20536361
  Actrice Lea Michelle

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties