0

adv640x640Accessoires maken de outfit en als er één winkel is waar we graag leuke sieraden, tassen en andere leuke items scoren dan is het Accessorize wel. Tien jaar geleden werd de eerste winkel van het merk in Nederland geopend in de Leidsestraat in Amsterdam en deze heeft de laatste tijd een heuse metamorfose ondergaan.

(advertorial)

Op 28 mei wordt de hernieuwde winkel weer geopend en daarom organiseert Accessorize op zaterdag 31 mei samen met ILFN een feestelijk event! Het wordt een dag vol fun, speciale aanbiedingen en een super prijs: als je op de foto gaat met ILFN’s founder & director Annic, dan maak je kans op 400 euro shoptegoed! Het enige wat je hoeft te doen is de foto op social media te plaatsen en daarbij de hashtags #ilfn en #accessorizenederland te gebruiken.

Annic is in de winkel aanwezig van 13 tot 16 uur om iedereen te voorzien van styling advies. Maar dat is niet het enige want je shopt vanaf die dag tot en met 1 juni met 20 procent korting. En dat geldt op de héle collectie!

Vier je de verjaardag van Accessorize in Amsterdam graag samen met ILFN? Kom dan zaterdag 31 mei naar de winkel op de Leidsestraat 68 in de hoofdstad!

  • image002
  • image003
  • NL_Accessorize_SS14_april1_zonderlogo
  • NL_Accessorize_SS14_april2_zonderlogo
  • NL_Accessorize_SS14_mei_zonderlogo

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties