0

VB 2 150Designerkleding, elke vrouw zal het liefst haar hele kledingkast er gevuld mee zien maar dit is helaas vaak alleen weggelegd voor de celebs en welgestelden. Gelukkig voor ons doen sommigen van hen vaak grote aantallen weg door middel van veilingen.

Victoria Beckham heeft ook een kijkje genomen in haar enorme walk-in-closet om te zien welke items zij niet meer zal gaan dragen. In totaal zijn daar 600 items uitgekomen die al jaren liggen te verstoffen waaronder items uit haar Spice Girls tijd en jurkjes die zij droeg tijdens red carpet events en feesten.

Hadden eerst alleen de dames uit Engeland geluk tijdens eerdere veilingen van items uit haar garderobe, nu zullen de gewilde items wereldwijd geveild worden via The Outnet. Een deel van de opbrengst zal naar de organisatie mothers2mothers gaan, die zich inzet voor moeders met HIV. Begin dit jaar bezocht ze samen met Anna Wintour Zuid-Afrika en kwam daar in aanraking met de stichting en hun werk én was flink onder de indruk.

Je kan nog even sparen, want je kan van 20 tot 25 augustus de prachtige kleding van Victoria bemachtigen. Wil je de collectie shoppen? Vergeet je dan niet te registeren op TheOutnet.com want anders vis je naast de boot.

Bekijk in het onderstaande filmpje alvast een preview van de items die Victoria Beckham verkoopt!

  • VB 3
  • VB red carpet
  • VB 500
  • VB 4
  • VB n Karl
  • VB

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties