0

Thumbnail StylebookOver een krap weekje is het zover: dan kunnen de cadeaus onder de kerstboom uitgepakt worden. Dit weekend zal het sowieso megadruk zijn in de stad met mensen die nog even snel presentjes willen kopen. Gelukkig kun je ook online terecht voor heel wat leuks en het Fashionista Style Book staat héél hoog op ons digitale verlanglijstje.

(advertorial)

Het Fashionista Style Book is hét ultieme bewaarboek dat modeharten sneller doet kloppen. In deze special van het magazine Fashionista vind je tijdloze modetrends (jawel, die bestaan), interviews met vooraanstaande professionals in de modewereld én, to top it off, natuurlijk héél veel shoppings!

Je begrijpt dat dit het ultieme cadeau is voor elke modeliefhebber voor de Kerst maar daarnaast is het ook heel fijn om te geven omdat het Fashionista Style Book een vriendelijk cadeautje is voor je portemonnee. Wil jij het boek geven? Dan is dit het moment om ‘m te bestellen!

Wil je het Fashionista Style Book geven? Dat kan want hij ligt nu in de winkel! Liever online bestellen? Dat doe je hier!

www.fashionista.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties