0

cursus 150Je blijven ontwikkelen als werkende vrouw is altijd belangrijk, zowel op persoonlijk vlak als qua vaardigheden die je gebruikt op de werkvloer. Helaas zit er nog wel eens een hoog prijskaartje aan dit soort trainingen en kan het bedrijf waarvoor je werkt het niet altijd vergoeden.

Nu kan je echter dit allemaal doen achter je eigen laptop! Op Coursera.com worden er allerlei verschillende soorten cursussen aangeboden waarvoor je geen cent hoeft te betalen. Wij hebben zes gratis cursussen voor je op een rijtje gezet, die jou kunnen helpen een betere werknemer te worden!

1. Social Psychology
Sociale Psychologie is eigenlijk de wetenschap die onderzoekt waarom een mens doet wat hij doet. Zeer toepasbaar dus op elk gebied van het leven!

2. Advertising And Society
Deze cursus leert je alles over reclames. Van de oorsprong van reclame tot aan hoe het ons dagelijks beïnvloedt.

3. Language and Information
Met deze cursus leer je op een manier communiceren, waardoor je logisch kunt beredeneren. Erg handig in meetings!

4. Essentials of Entrepreneurship: Thinking & Action
Ben jij al jaren van plan een eigen bedrijf op te starten, maar durf je steeds niet? Met deze cursus leer je hoe een entrepreneur denkt en handelt en hoe jij daarin beter kan worden.

5. High Impact Business Writing
Als jij ooit een bedrijf wilt runnen, is het belangrijk dat mensen begrijpen wat je wilt. Deze training leert je te schrijven op een hoog niveau!

6. Digital Marketing
Niet iedereen is bekend met digitale marketing en de toepassing daarvan, maar dit is in de moderne wereld wel noodzakelijk. Met deze cursus wordt je in no-time bijgeschoold.

  • cursus 500

(Beeld: www.dkny.com)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties