0

Like to Know itHet is een van de redenen dat Instagram (gelukkig) nog niet wordt overstroomd met reclame en advertenties: je kan geen internetlinks in je posts verwerken. En een voorwaarde van reclame maken is natuurlijk dat je het product direct kan kopen! Wat ons betreft blijft Instagram nog wel even reclame vrij, want er is inmiddels een prima omweg ontwikkeld om tóch te weten te komen waar items vandaan komen.

Een slimme ondernemer heeft dit probleem namelijk voor ons opgelost. Liketoknow.it, ontwikkeld door RewardStyle, maakt het mogelijk om de looks van je favoriete blogger tóch te shoppen. Like je een foto met een liketk.it url in de beschrijving, dan krijg je daarna een e-mail met de links naar de producten. Door via deze link te shoppen ontvangt de persoon die het product aanprijst een percentage van jouw aankoop.

Tot op heden was deze functie alleen te gebruiken door bloggers, maar vanaf nu kunnen echter ook retailers zelf zich aanmelden bij dit shop netwerk. Ondanks dat het systeem vrij omslachtig is, lijken de winkels iedere kans te pakken om extra geld te verdienen. Onder andere in posts van MyTheresa, Asos en Urban Outfitters kan je nu deze url’s terugvinden en een email ontvangen met de link naar het product waar je interesse in hebt.

Wil je gaan shoppen via Instagram? Meld je dan eerst even aan bij Liketoknow.it. Dat doe je hier.

  • Like to know it 2
    Je herkent shoppable Instagram post aan de url die je onder deze foto ziet.

(Beeld: www.liketoknow.it)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties