0

Graceful Green Playsuit

Als echte fashionista ben jij natuurlijk allang bezig met je musthaves voor deze nazomer en je late vakantie naar de zon. De nieuwste collectie van ModeMusthaves.com is geïnspireerd op zwoele nazomer-avonden in Bordeaux, en is dan ook perfect voor jouw eigen zwoele augustus- en septembernachten.

De fringe is nog steeds niet weg te denken uit de collecties van ModeMusthaves.com. De fringe jackets en jurk zijn nu al onze favoriet en geven je een heerlijke Indian Summer look. Stijl je outfit af met de prachtige bordeauxrode hoed of met een fijne poncho. Deze items zijn tijdloos en kun je eigenlijk met ieder seizoen dragen. Absolute eyecatchers waar je ook na de zomer dus nog plezier van hebt.

Maar… de zomer van 2015 is nog niet ten einde, en het festivalseizoen ook niet! Zoek je nog een leuke geruite blouse of een off-shoulder top? En een mooie tas? Bij ModeMusthaves.com vind je echt alles om je festivallook af te maken. En vergeet zeker niet even te kijken bij hun Crazy Summer Sale items: alles in de sale nu tussen € 5,- en €25,- geprijsd.

En last but not least: je ontvangt nu de populaire Buy now or cry later-tas helemaal gratis als jij €75,- of meer uitgeeft.

Bekijk hieronder 10 van onze favoriete ModeMusthaves.com items uit deze collectie! Bestellen? Klik op jouw favoriet!

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties