0

150 UAHIn Amsterdam is er veel ruimte voor kunst en cultuur. Naast dat je in hartje centrum natuurlijk onwijs goed kunt shoppen, is deze stad tevens het hart van de leukste tentoonstellingen én natuurlijk concept stores. Nu kan de hoofdstad een nieuw uniek concept aan haar lijstje toevoegen, want Urban Art House opent haar concept gallery store in het hart van Amsterdam.

Echt iets om geweest te zijn, want Urban Art House combineert het werk van kunstenaars met onze passie: mode. Wat nog fijner is, is dat Zoe Karssen één van de fashion partners is. Naast heel veel jonge kunst kunnen we dus ook nog eens een superleuke modetentoonstelling verwachten.

Gelukkig hoeven we overigens niet alleen maar te kijken want als we Zoe Karssen horen dan willen we stiekem ook wat inslaan natuurlijk en dat kan! Er zal namelijk een tijdelijke shop-in-shop zijn om het merk te introduceren en waar wij dus al deze kunstzinnige items kunnen shoppen.

Deze mix van art, design & fashion is dus te bewonderen in de gallary store van Urban Art House aan de Reguliersdwarsstraat 57 in Amsterdam.

  • UAH
    Paco Raphael's Yellow Bambi

www.fckarthouse.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties