0

FIERCE Artwork 2Nog héél even geduld want het is bijna zover: op 16 mei vindt het allereerste échte fashion festival plaats van Nederland in de Riekerhaven in Amsterdam. Die plek wordt voor het Fierce Fashion Festival by ModeMusthaves.com omgetoverd tot een groot fashion paradijs! Hoog tijd voor een grote update met wat je kunt verwachten.

Sowieso zijn er bij het festival super leuke stands uit het binnen en buitenland te vinden van grote en kleine merken: Rock & roll ballerina’s, sunny cords, jouw naam on-the-go, handgemaakte sieraden en customized sneakers zijn te scoren. Natuurlijk zijn er ook genoeg happy & healthy food en drankjes maar ook cocktails te verkrijgen. Yum!

Vanzelfsprekend kun je tijdens het Fierce Fashion Festival de nieuwste ModeMusthaves collecties shoppen met héle fijne kortingen en zijn er allemaal andere activiteiten waar wij modemeisjes blij van worden verwachten. Denk aan een zweefmolen, hilarische fotomomentjes en nog veel meer.

Een festival is eigenlijk niet compleet zonder knappe mannen én goede muziek zodat je kunt dansen tot je erbij neervalt. Ook daar is voor gezorgd. De line-up van het festival is werkelijk waar geweldig:
The Flexican & Sef
Geza Weisz & Manuel Broekman
Kris Kross Amsterdam
GirlsLoveDJs
Phalerieau & MC Alainde Lon
Emanuelle Vos
Die Rooie

De zogenaamde Trendsetter tickets (early bird kaartjes) zijn uitverkocht. De normale kaartjes zijn nog wel verkrijgbaar. Voor Mrs. Right On Time tickets betaal je 27,50 euro: daar krijg je wel een goodiebag van minimaal 100 euro voor terug (eerst was dit 50 euro, maar nu dus inmiddels 100 euro)! Mannen kunnen ook komen: voor Womanizer tickets betalen zij 20 euro.

Kaartjes zijn hier te bestellen! Kijk voor meer informatie hier en klik hier voor de Facebook pagina!

  • Gifje online beeld
    Speciaal voor jullie een aantal sneak peeks van wat er komen gaat...

www.modemusthaves.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties